26. Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB)’nde düzenlendi

20 Ekim 2023

Ticaret Bakanlığımızın uhdesinde gerçekleşen 26'ncı Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni'nde Türkiye genelindeki resim yarışmasında dördüncülükle mansiyon ödülüne layık görülen Mersin Toroslar İlçesi Arpaçsakarlar Şehit Durmuş Tek Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencisi Emine ERKAL ödülünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'dan aldı.

2022-2023 Eğitim, Öğretim Yılında Tüm Türkiye’deki resmi ve özel okullarda eğitim ve öğrenim gören ortaokul ve dengi okulların 5, 6, 7 ve 8 inci sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu Resim yarışmasında İl bazlı değerlendirme sonucuna göre ilimizin birincisi  Mersin Toroslar İlçesi Arpaçsakarlar Şehit Durmuş Tek Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Nisanur TARHAN olmuştur.

2022-2023 Eğitim, Öğretim Yılında Tüm Türkiye’deki resmi ve özel okullarda eğitim ve öğrenim gören lise ve dengi okulların 9, 10, 11 ve 12 inci sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu Karikatür yarışmasında İl bazlı değerlendirme sonucuna göre ilimizin birincisi  Tarsus Mesleki Teknik Ve Anadolu Lisesi/Açık Lise 11. Sınıf Öğrencisi Emirhan YILMAZ olmuştur.